TrustPilot
FRAGT LABEL TIL RETURNERING
Før musen henover billedet for at zoome

FRAGT LABEL TIL RETURNERING

DKK 39,00
   På lager
Antal
Varenummer: 0000000079 ONE SIZE
Køb en PostNord returlabel og send din ombytning eller returnering som en forsikret pakke via PostNord. Den er forudfyldt til W.H.HUSET og kan KUN bruges til returnering til W.H.HUSET. Du sparer ca. 50% i forhold til listepriserne og samtidig sikrer du dig, at dine varer kommer retur til os i god behold. Gælder kun forsendelse i Danmark.

HUSK At vælge GRATIS FORSENDELSE/AFHENTNING I BUTIK, hvis du KUN køber en returlabel. Vi sender returlabel til dig på mail.
Vis mere
Vis mindre
Mest populære
Om W.H. Huset

WH Huset som står bag webshoppen er synonym med Elin Pedersen som har været i modetøjs branchen i 30 år og har siden år 2005 drevet sin populære butik i  Bjerringbro. Det er denne erfaring og ekspertise som videreføres på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: wh-huset@hotmail.com eller på hverdage mellem kl. 10-17.30

86 68 11 31

WH Huset   –   Storegade 23   –   8850 Bjerringbro Municipality   –   tel.: 86 68 11 31   –   Email: wh-huset@hotmail.com