TrustPilot

Hvisk

Hvisk tasker er et mix af uundværlige hverdagsklassikere og farverig arm-candy! Find din næste rummelige og praktiske læder shopper eller en iøjnefaldende og detaljeret velour crossbody til weekendens vigtigste items. Hvisk har prioriteret funktionalitet og rummelighed uden at gå på kompromis med design - der er noget til enhver smag og ethvert formål.

Taskerne fra Hvisk er produceret i et udvalg af blandt andet læder, velour, og suede - alle foret med linned. Udvalget af farver og styles skifter med sæsonerne og kategorien er værd at holde øje med hvis du skal være opdateret når det gælder tidens taske trends i en overkommelig prisklasse.

Hvisk Alley Strap
Varenummer: 6000000046 ONE SIZE
Hvisk Cable Strap
Varenummer: 6000000047 ONE SIZE
Om W.H. Huset

WH Huset som står bag webshoppen er synonym med Elin Pedersen som har været i modetøjs branchen i 30 år og har siden år 2005 drevet sin populære butik i  Bjerringbro. Det er denne erfaring og ekspertise som videreføres på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: wh-huset@hotmail.com eller på hverdage mellem kl. 10-17.30

86 68 11 31

WH Huset   –   Storegade 23   –   8850 Bjerringbro Municipality   –   tel.: 86 68 11 31   –   Email: wh-huset@hotmail.com