TrustPilot

Johanne Rubenstein

En stor del af Johannes tøj er one size, og komplimenterer en str. 36 såvel som en str. 42 og en 20-årig såvel som en 70-årig, hvilket er helt unikt og bæredygtigt. Hun konstruerer sine styles så der er så lidt stofspild som overhovedet muligt (ud fra zero waste-konceptet), og de rester der kommer bruges bla.til grafiske snit i tøj.

Johanne arbejder ud fra princippet om tidsløst og holdbart tøj, som er aktuelt både nu og fremover.Tøjet er grafisk, skulpturelt og tidsløst med skæve linjer og det har fundet et solidt ståsted i modebilledet. Hun fokuserer hele tiden på høj kvalitet og på at skabe nye former og teknikker.  Farvetonerne er primært sort, grå og hvid, men suppleres også med få klassiske, farvekombinationer.

Om W.H. Huset

WH Huset som står bag webshoppen er synonym med Elin Pedersen som har været i modetøjs branchen i 30 år og har siden år 2005 drevet sin populære butik i  Bjerringbro. Det er denne erfaring og ekspertise som videreføres på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: wh-huset@hotmail.com eller på hverdage mellem kl. 10-17.30

86 68 11 31

WH Huset   –   Storegade 23   –   8850 Bjerringbro Municipality   –   tel.: 86 68 11 31   –   Email: wh-huset@hotmail.com