TrustPilot
Yeti Faith Black lightweight
Før musen henover billedet for at zoome

Yeti Faith Black lightweight

DKK 3.499,00

   På lager
Antal
Varenummer: 2100000035 -
SE HER! Når du køber din vinterjakke hos W.H.Huset, sender vi et lækkert tørklæde i italiensk lambswool med, til en værdi af 599,-, helt kvit og frit!
Du vælger selv farven, og skriver den i kommentar feltet.

Letvægts dunfrakke med et elegant feminint design.
Jakken er en yderst åndbar og isolerende dunfrakke med fyld af Crystal Down i bedste kvalitet. En ultra-blød Next to Nothing rip-stop metervare giver frakken et let udtryk.
Yeti’s ekspertise i at skabe letvægtsbeklædning i høj kvalitet kombineret med et elegant design giver dig det ultimative varme lag til din udendørs hverdagsgarderobe.

Egenskaber:
ovejs justerbar hætte
Let Next to Nothing® rip-stop metervare
Crystal Down® – Premium Europæisk gåsedun
Letvægts 2-vejs front lynlås med vindafskærmning og hagebeskyttelse
To sidelommer med lynlås
Pakbar i egen sidelomme

Ydermateriale:
100% Nylon

Foer:
100% Nylon

Fyld:
Crystal Down™
95/5 Europæiske hvide gåsedunVis mere
Vis mindre
Om W.H. Huset

WH Huset som står bag webshoppen er synonym med Elin Pedersen som har været i modetøjs branchen i 30 år og har siden år 2005 drevet sin populære butik i  Bjerringbro. Det er denne erfaring og ekspertise som videreføres på webshoppen for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: wh-huset@hotmail.com eller på hverdage mellem kl. 10-17.30

86 68 11 31

WH Huset   –   Storegade 23   –   8850 Bjerringbro Municipality   –   tel.: 86 68 11 31   –   Email: wh-huset@hotmail.com